Peltosen Puutarha

Hei! 

Olemme  erikois- ja keräilypelargoneihin erikoistunut puutarha. Kauppapuutarhamme on jo 1920-luvulla perustettu perheyritys, melkein Kouvolan keskustassa, Sarkolan kaupunginosassa. 

Kasvatamme siemenistä ja pistokkaista laajan valikoiman kesäkukkien taimia, ruukkukukkia sekä kesäkukka-amppeleita. Pääasiallinen toimialamme ovat kesäkukat, niiden kasvatus ja myynti. 
Puutarha on avoinna kevään orvokeista alkaen syksyn kanervakauteen asti. 

Mielenkiinnolla seuraamme muutoksia kukkamaailmassa, käymme messuilla ja eri tapahtumissa Suomessa sekä maailmalla, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vuosittain uutuuslajikkeita peruslajikkeiden lisäksi ynnä kukka-ja sisustus trendejä. 

Vuosien varrella olemme "hurahtaneet" pelargonien kiehtovaan maailmaan ja niiden valtavaan lajikevalikoimaan sekä helppohoitoisuuteen.
Meillä on noin 150 pelargonin kokoelma, josta pelargoniharrastajat voivat tilata kiinnostavia lajikkeita omaan kokoelmaansa. Lisäksi verkkokaupasta, myymälästä sekä messuosastoiltamme löydät minimaailma-kranssi ja sisustustuotteita. 

Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus postitse tai nouda puutarhalta -

Seuraavassa linkkejä puutarhamme liittyvistä lehtijutuista, sekä podcast jossa puutarhamme mainittu:

https://kotiliesi.fi/paratiisi-takapihalla/kolmannen-polven-puutarhuri-jakaa-osaamistaan-peltosen-puutarhan-ihanat-pelargonit/

https://kotiliesi.fi/koti/puutarha/pelargonin-lajikkeet-katso-kuvat-8-upeasta-pelargonista/<br>

https://soundcloud.com/versoileva/087-kesakukkien-istuttaminen

https://www.avoimetpuutarhat.fi/puutarhat/peltosen_puutarha/

https://www.kouvolansanomat.fi/paikalliset/3516025